Pre-sales berekeningen

BUCA neemt in deze een duidelijke afstand van haar collega’s in de markt.

Aslast berekeningen, wielbasis berekeningen, zwaartepunt berekeningen en stabiliteitsberekeningen, alles kan in één hand gehouden worden.

Een bedrijfswagen is in 90% van de gevallen maatwerk. Laad- en lossystemen, carrosserieën en getrokken materieel vormen samen met de truck een productieve combinatie. BUCA voert een dialoog met de klant om de ideale combinaties te kunnen samenstellen voor de specifieke vervoerstaak.

De grote verscheidenheid in configuraties van trekkende en getrokken onderstellen, carrosserieën en laad-lossystemen vereisen daartoe een specialisatie en knowhow. De bij BUCA opgebouwde ervaring, heeft er toe geleid dat op basis van ‘knowhow’ in de meeste situaties waarin een klant een specifieke oplossing zoekt geen “nee” hoeft te worden verkocht.

Mogelijke oplossingen voor specifieke vervoersvraagstukken worden, naast ervaring met soortgelijke projecten, ook ontworpen met behulp van specifieke programmatuur die voor de branche is ontwikkeld. Van alle truckchassis, laad-lossystemen en trailerconfiguraties die wereldwijd geleverd worden, zijn de technische gegevens voor handen. De programmatuur is bovendien zeer geschikt om de op basis van knowhow gekozen oplossingen verder door te rekenen en te simuleren.

Share this page on my »
Contact
Heeft u vragen of interesse in een van onze producten of diensten neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.