Preventief onderhoud

Preventief onderhoud is een must om betrouwbaar en veilig te kunnen werken met laad- en lossystemen die zijn ontwikkeld om in uiteenlopende terrein- en weersomstandigheden te presteren. Ook de levensduur en de prestatie van elke installatie staat of valt met het juiste onderhoud.

Onze monteurs staan garant voor vakkundig onderhoud op het gebied van pneumatiek, hydrauliek, electro en constructiewerk.

Voor laadkranen, containersystemen, laadkleppen, trailer assen en autotransporters bieden wij onze klanten de mogelijkheid om op basis van standaard of op maat gesneden onderhoudsschema’s tegen vaste netto prijzen het regulier onderhoud gestructureerd uit te voeren. Zodoende ontstaat er een onderhoudshistorie op basis waarvan op geijkte momenten preventief met een kleine reparatie een grotere en duurdere calamiteit voorkomen kan worden.

In overleg kunnen deze werkzaamheden ook aan huis uitgevoerd worden (buiten bouwvak/kerstverlof en indien werkplaats beschikbaar). Per saldo is men zo altijd goedkoper uit, niet eens de ongeplande stilstand in ogenschouw genomen.

Share this page on my »
Contact
Heeft u vragen of interesse in een van onze producten of diensten neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.